Mona Ada-Art Kft.
Importőr - Gyártó - Forgalmazó - Nagykereskedés

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

  
       vinyl, matricák               roll-up             
           ponyva, vászon              one way vision
       papír, poszter                 üzletdekorálás
           tábla                                  grafikai tervezés                          


vinyl, matricák    

Ha ár-érték arányban jól szeretnél kijönni a dekorálásra fordított keretből, neked ajánljuk azt a matrica fóliát, melyet rövid-és hosszútávú dekorációkhoz alkalmazhatod.Visszaszedhető ragasztóval, hengerelt PVC-ből készül, bel- és kültéren, sík és enyhén ívelt felületeken egyaránt használhatod. Ha fűrészporos tapétád van, és arra szeretnél egy matricát, de nem tudod hogyan helyezd fel úgy, hogy az ott is maradjon, keress minket, szívesen megosztjuk "titkunkat".  Többféle öntapadós anyaggal dolgozunk, ajánlatkérésben bővebb felvilágosítást tudunk adni.

Ára függ a mérettől, alapanyagtól: pontos ár ajánlatkérés után


ponyva

A ponyva textil vagy PVC ponyva alapú feszített hirdetési eszköz, mely nagyon praktikus, ugyanis nincs szükség hozzá külön állványra, emellett bel-és kültérre is alkalmazhatod. Ha a kerítésre, ajtóra, épület homlokzatára, vagy épp rendezvényre szeretnél hirdetést kitenni, ezt az anyagot neked ajánljuk. A gyártás során a molinó szélein elhelyezett fémgyűrűk segítségével könnyen felteheted a kívánt helyre. Többféle élettartamú ponyvával dolgozunk, ajánlatkérésben bővebb felvilágosítást tudunk adni.

Ára függ a mérettől, alapanyagtól: pontos ár ajánlatkérés után


vászon

Ha beltéri dekorációt, vagy élethű fotókat szeretnél a falon képként látni, ezt az anyagot neked ajánljuk. POS reklámok, poszterek, kiállítási dekorációk kültéri és beltéri alkalmazásokhoz javasoljuk. Ezt a matt művészi vásznat széles színskála, magas minőség, gyors festékszáradás, és matt felület jellemzi. Beltéri applikációhoz ajánlott, fotórealisztikus nyomat készíthető rá, színházak dekorációjához is alkalmas.

Ára függ a mérettől, alapanyagtól: pontos ár ajánlatkérés után


papír, poszter

Ha jó minőségű posztert vagy plakátot szeretnél, neked ajánljuk ezt a speciális felületkezelésű papírt. Kültéri és citylightba helyezett nyomatok készítésére is alkalmas. Többféle anyaggal dolgozunk, ajánlatkérésben bővebb felvilágosítást tudunk adni.

Ára függ a mérettől, alapanyagtól: pontos ár ajánlatkérés utántábla  

5 mm-es habosított PVC-re, igény szerint laminálva. Többféle táblával dolgozunk, ajánlatkérésben bővebb felvilágosítást tudunk adni.

Ára függ a mérettől, alapanyagtól: pontos ár ajánlatkérés utánroll-up 

Ha egy könnyű vázas, egyszerűen kezelhető prezentációs eszközt keresel, neked ajánljuk a roll-upokat. Felhasználását tekintve leggyakrabban beltéri kiállításokon, rendezvényeken, előadásokon alkalmazhatjuk. Használata rendkívül egyszerű, külön szakértelmet nem igényel. Több méret közül tudsz választani, például: 30x180 cm (kisebb helyigényű, akár egy sarokban is elfér; 85x200 cm (ez a legkedveltebb, leggyakoribb méret); 100x200 cm (kiálllítói stand, blue box vagy a sajtótájékoztatóknál a led fal két oldalára).

Ára függ a mérettől, alapanyagtól: pontos ár ajánlatkérés után


one way vision

A kis és nagyméretű üvegfelületek dekorálására szolgáló lyukacsos felületű fólia nemcsak kiváló hirdető felület, de a kíváncsi szemektől is megvéd. Nevéből adódóan a fólián keresztül a sötétebb környezetbe nem lehet belátni. A one way vision fólia egy perforált üvegfólia, amely a hátoldalán fekete színű. A nyomat fedettsége 40%-os, 1,5 mm-es lukacsozással. A perforált ablakfóliát elsősorban kirakat dekorációnak használják, ahol fontos, hogy ki lehessen látni. Előfordul gépjárművek oldal és hátsó ablakán is. Ha olyan fóliát szeretnél az üzleted ablakára, amin nem látnak be, akkora one vision fóliát neked aánljuk.

Ára függ a mérettől: pontos ár ajánlatkérés után


üzletdekorálás

Ablak-és faldekorációra, megállítótáblákra, molinókra vagy roll-upokra vonatkozó kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal. Minden esetben egyedi ajánlatot készítünk.


grafikai tervezés

Terveztethet kirakat dekorációkat és üzletdekorációs elemeket is. Ezenfelül segítséget nyújtunk üzletek, irodák belső és külső dekorációjának, reklámfelületeinek 

Az elküldött nyomdai adatok átalakítása/konvertálása más programokból (Word, Corel Draw, Illustrator, vagy InDesign). 

Ár/oldalanként  10.500 Ft nettó (nem minden esetben kerül felszámolásra).

kialakításában is. Írd le elképzeléseid, amelyre szakképzett grafikusaink ajánlatot adnak.

A grafikai szerkesztés ára 6000 Ft+ÁFA/óra. Anyagleadás

Fájlformátum: CMYK Composite PDF

Képek: CMYK, minimum 300 DPI, lehetőleg jpg tömörítés nélkül, beágyazva a pdf-be 1:1 méretarányban, kifutó 3 mm.

ˇ       Betűtípusok: Az állományban levő összes font legyen beágyazott, vagy legörbézett, egyéb esetben csatolják a betűtípusokat.

ˇ       Szöveg: Figyelem! A tartalmi és nyelvtani hibákért a jóváhagyott és elfogadott látványterv után nem áll módunkban felelősséget vállalni.

ˇ     Színek: Csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek legyenek az anyagban. Direkt színek alkalmazásakor kizárólag a megfelelő elemek (objektumok, betűtípusok, képek...) legyenek direkt színben megadva, amelyek, a megrendelésben is direkt színként szerepelnek. A felesleges direkt színeket kérjük CMYK-színrendszerbe átalakítani.

ˇ       Méretek: A megrendelésben meghatározott méret szerint kérjük a leadott állományok méretezését. Kifutó esetén  +3- 3 mm, könyvnél +5- 5 mm ráhagyást kérünk. (Kifutó: olyan grafikai és képi elemek, melyek a papír széléig kiérnek, azaz nincs fehér margó. Szerkesztéskor a vágási szélen 3 ill. könyv esetén 5 mm-rel túl kell futtatni a grafikai elemet.

Széles formátumhoz (A3-as méretnél nagyobb):

ˇ       Fájlformátum: compostite pdf, tif, jpg, eps

ˇ       Felbontás: 1:1 méretben, alapesetben 150 dpi

ˇ       Betűtípusok: Az állományban levő összes betűtípus legyen legörbézett.

Kérjük nézze át tartalmilag és nyelvtanilag a küldött grafiaki anyagot, mert kollégáink csupán technikailag ellenőrzik a kapott állományokat. A gyártást követően felfedezett tartalmi hibákat (elírások, helyesírási hibák) csak újragyártással tudjuk orvosolni, ami plusz költséggel jár.

ˇ     Színek: Fotók esetén RGB színterű anyagból is tudunk nyomtatni, egyéb esetben CMYK legyen minden anyag. Pantone szín és proof esetén a színkorrekcióért nyomdai előkészítési óradíjat számítunk fel, amely legkisebb negyed órás egységben számítandó (1500 Ft+ÁFA) és a grafikai anyag jellegétől függ. Adobe Illustrator-ban készített színátmeneteknél Object/Expand/Gradient Mesh legyen bepipálva, illetve Photoshop átmeneteknél 3-4 % noise effektet tanácsos használni (így a színátmenet lépcsőzetessége kiküszöbölhető).

ˇ       Méretek: A megrendelésben meghatározott méret szerint kérjük a leadott állományok méretezését. Kifutót a nagy formátumon készülő plakátokra és molinókra nem szükséges szerkeszteni, továbbá formariccelt fehér hátterű anyagoknál szintén nem kell kifutó a grafikára. Kifutó szükséges nem fehér hátterű riccelt matricáknál és kasírozandó vinyl nyomatok esetében. (Kifutó: olyan grafikai és képi elemek, melyek a papír széléig kiérnek - nincs fehér margó. Szerkesztéskor a vágási szélen 3 mm-rel túl kell futtatni a grafikai elemet.)

ˇ        Formariccelés és betűkivágás: a riccgörbét kérjük vektorosan külön oldalon/layeren, vagy külön file-ban leadni.

EGYÉNI VÁSÁRLÓKAT 

IS KISZOLGÁLUNK!

Árak

A feltüntetett árak, 
   nettó árak!

Szállítás

Egyéni vásárlók részére:
nettó 1500 Ft/csomag
(fizetés kizárólag előre utalással)

Kiskereskedők részére:
Nettó 20.000 Ft felett ingyenes,
alatta nettó 2000 Ft/csomag

Nagykereskedők részére:
Nettó 40.000 Ft felett ingyenes,
alatta nettó 2000 Ft/csomag

SOS kiszállítás

Budapest és Pest megyében. 
Minden esetben visszajelzünk,
tudjuk-e vállalni a kiszállítást.
5000-10.000 Ft+ÁfaKÜLFÖLDRE IS SZÁLLÍTUNK!